15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
8 db tojás
10 dkg eritrit
8 evőkanál víz
kb 25 dkg földieper
Tetejére: por állagú eritrit
A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk. Kerek tortaformát (28 cm) sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Tetejére, megmosott, kettőbe-négybe vágott epreket szórunk. Előmelegített 175 fokos sütőben 40 percig sütjük. Tűpróba! A formából kivéve tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, kevés porXukorral megszórva kínáljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.