*2 nagy szál sárgarépa
*1 nagy szál petrezselyem
*1 kis, zsenge karalábé
*3 közepes szem krumpli
*1 fehér paprika
*1 kis csokor petrezselyemlevél
*1 közepes fej vöröshagyma
*3 ek olaj
*1 csapott tk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 púpos tk őrölt pirospaprika
*1 csapott kk csemege paprikakrém
*1 csapott ek liszt
*1 csapott ek házi ételízesítő (esetleg 1 leveskocka)
*10 dkg Soós csigatészta
Minden zöldséget alaposan megtisztítunk.
A sárgarépát és a petrezselymet fél karikára, a krumplit és a karalábét apróbb kockára vágjuk.
A vöröshagymát felkockázzuk.
A paprikát kicsumázzuk és megtömjük a zöld levéllel.
Egy közepes fazékba olajat forrósítunk, és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát.
Hozzáadjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét.
Megszórjuk liszttel, őrölt pirospaprikával, majd jól átforgatjuk.
Felengedjük kb. 2 liter vízzel.
Ízesítjük a fűszerekkel és beledobjuk a petrezselyemlevéllel megtömött paprikát is.
Lefedjük és hagyjuk felfőni.
Ezután hozzáadjuk a krumplit és a tésztát.
Ha minden alapelem megpuhult elzárjuk, és melegen kínáljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.