1 szép nagyobb dagadó, 3 db zsemle, 5 db tojás, 3 cs petrezselyem levél, só, bors, 30 dk csirkemáj, 2 fej hagyma, pici olaj,fokhagypapor
A dagadót a hentessel felszúrattam kívül belül megsóztam és állni hagytam amig a tölteléket elkészítettem. Zsemléket felkockáztam, ráütöttem a tojásokat, jól összekavartam és állni hagytam, amig a voroshagymát pici olajon megfonnyasztottam (almareszelőn reszeltem le) beletettem az apróra felvágott csirkemájat, borsoztam, fokhagymaport és sót kevertem hozzá,(nem kell sütni, csak éppen hogy összepárolódjon, mert a húsban is sűlni fog) Közben a petrezselyem levelet összevágtam apróra és azt már a zsemléhez tettem, majd a májas keveréket is beleraktam a dagadóba és hústűkkel betűzte a nyílást. Lehóliáztam a tepsibe és kb 60 perc alatt készre sütöttem, levettem a fóliát és megkentem a húst vajjal és pár pillanatra még visszatettem a sütőbe. Ha kihűlt akkor lehet szépen szeletelni. Jó étvágyat hozzá, nagyon finom lett!
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.