A piskótához:
200 gr zabpehelyliszt
6-8 db tojás nagyságtól függően
80 g eritrit
1 kiskanál étkezési szódabikarbóna
kevés méz /1 csapott kávés kanál/
fahéj
szegfűszeg
1.krémhez:
50 dkg eper
25 dkg mascarpone
3 dl habtejszín /cukor nélküli /
ízlés szerint vanília aroma
15 dkg eritrit /darálva/
20 g étkezési zselatin
2.krémhez:
4 dl natúr görög joghurt
25 dkg mascarpone
4 dl habtejszín /cukor nélküli/
ízlés szerint vanília aroma
20 g étkezési zselatin
20 dkg eritrit /darálva/
A tetejére:
3 dl habtejszín
eper a díszítéshez
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.