50 g cukkini
60 g sárgarépa (nyers, megpucolt)
110 g sajt (parmezán)
1 csipet őrölt fekete bors
só
Egy tálba tesszük a lereszelt cukkinit, és a szintén lereszelt sárgarépát, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot, egy csipet sót és a borsot. Sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb halmokat teszünk a keverékből, kanál hátával kicsit eligazgatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük őket, kb. 12-15 perc alatt. Akkor jó, amikor a széle elkezd színesedni. Ha nem sütjük meg eléggé, rágós, szívós lesz.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.