80 dkg tengeri halfilé
só
A "panírozáshoz":
rizsliszt
pirospaprika
só
kb 3-4 db tojás
kb 25 dkg reszelt sajt
A halat kiolvasztjuk, és ha szükséges kisebb darabokra vágjuk, besózzuk, hagyjuk állni. Majd a következőképp panírozzuk be: rizslisztbe, felvert tojásba, reszelt sajtba mártjuk. Vajjal kikent jénaiba rétegezzük, érdemes viszonylag kicsi edényt választani, hogy minél magasabb legyen a "tortánk". Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük, kb 20-25 perc alatt. Bármilyen körettel, vagy salátávával tálalható. Tartármártást kínáljunk mellé.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.