Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Hús ételek / paprikás, pörkölt » Csirkezúza pörkölt sós burgonyával

felvitel dátuma: 2018-09-06 20:04:39       mai nézettség: 1       nézettség: 466
részletes recept
Csirkezúza pörkölt sós burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

2 kg csírkezúza ,
3 közepes vöröshagyma ,
só bors ,
paprika ,
kakukkfű ,
fokhagyma .
1 evő kanálnyi zsír ,
1 kg hámozott burgonya 

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

A zúzát meg tisztítjuk mossuk, ha nagyobbak ketté vágjuk. 

A hagymát meg pucoljuk, apró kockákra vágjuk a zsíron üvegesre dinszteljük.
Rá rakjuk a meg tisztított zúzát.
Meg szórjuk őrölt piros paprikával össze keverjük és fel öntjük vízzel.
Rá rakjuk a fűszereket ízlés szerint.
Lefedjük és csendes tűzön kb 1,5 óra puhára főzzük . Ha szükséges az el forrt vizet pótoljuk. 

Közben meg tisztítjuk a burgonyát meg mossuk. Hosszúkás darabokra vágjuk és sós vízben meg főzzük. 
Savanyúsággal tálaljuk.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*