2 kg csírkezúza ,
3 közepes vöröshagyma ,
só bors ,
paprika ,
kakukkfű ,
fokhagyma .
1 evő kanálnyi zsír ,
1 kg hámozott burgonya
A zúzát meg tisztítjuk mossuk, ha nagyobbak ketté vágjuk.
A hagymát meg pucoljuk, apró kockákra vágjuk a zsíron üvegesre dinszteljük.
Rá rakjuk a meg tisztított zúzát.
Meg szórjuk őrölt piros paprikával össze keverjük és fel öntjük vízzel.
Rá rakjuk a fűszereket ízlés szerint.
Lefedjük és csendes tűzön kb 1,5 óra puhára főzzük . Ha szükséges az el forrt vizet pótoljuk.
Közben meg tisztítjuk a burgonyát meg mossuk. Hosszúkás darabokra vágjuk és sós vízben meg főzzük.
Savanyúsággal tálaljuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.