Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Sültek / roston étel receptek » Csirkeszárny nyárs grillen

felvitel dátuma: 2014-06-12 15:26:26       mai nézettség: 1       nézettség: 2088
részletes recept
Csirkeszárny nyárs grillen
Hozzávalók 4 személyre:
12 db csirkeszárny, 12 db. bambuszpálca,
, őrölt bors,
olíva olaj,
esetleg házi szósz, melyekből kettőt alább ismeretek.
Salsa sósz: 2 db hámozott paradicsom, 1 kk. őrölt csili, 3 gerezd fokhagyma, 1 kk. , 2 ek. olíva, vagy napraforgó olaj, 1 tk. morzsolt oregánó. 
Pesto szósz: Kisebb csokor bazsalikom és petrezselyem levél, 3 gerezd fokhagyma, 1 kk. só, 2 ek. napraforgó, vagy olívaolaj. Ezek mellett más fűszerezéssel is lehet készíteni, és ajánlom még kipróbálni mézes páccal is. 
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A szárnyakat előző este bepácoljuk, éjszakára hűtőbe tesszük.

A szárnyakat marokra fogjuk úgy, hogy az kiegyenesedjen. Alulról bambuszpálcát szúrunk bele, ami miatt a sütés során is megtartja formáját, valamint könnyen kezelhető lesz a grillrácson, valamint látványos, könnyen fogyasztható végeredményhez jutunk.

Mivel sosem grillezek úgy, hogy csak egyfajta ételt csináljak, blogbejegyzésemben, más recepteket is ismertetek, és néhány jó tanácsot is olvashattok.

 

http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.hu/2014/06/grilleztem.html

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*