1 kg apró tengeri hal (pl sprótni)
só
pirospaprika
rizsliszt
A sütéshet: pálmaolaj
A felforrósított olajban megfelelő adagokban megsütjük a halat, - amit előzőleg sóztunk, pirospaprika és rizsliszt keverékében megforgattunk, - azonnal papírtörlőre szedünk, hogy a felesleges olajat leitassuk róla. Megsózva, esetleg citromlével megcsorgatva fogyasztjuk.Én párolt rizzsel kínáltam, de sült krumplival, vagy egyéb körettel is finom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.