1 kg sertéscomb
1 kg burgonya
8-10 gerezd fokhagyma
kevés pirospaprika
olaj
só
bors
víz
Kevés olajon a hosszúra felcsíkozott húst fehéredésig átpörgetem, majd kis vizet, sót, örölt feketeborst teszek rá és a fokhagyma felét (kb. 4 gerezd átnyomva).
Lefedve puhulásig párolom.
Leveszem a fedőt, pici pirospaprika, a másik fele fokhagyma, nagyobb lángon elfőzöm róla a vizet.
A krumplit kockára vágom, forró olajban kisütöm, összekeverve tálalom.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.