50 dkg sertéscomb
50 dkg megpucolt krumpli
1 gerezd fokhagyma
só
őrölt fehérbors
pirospaprika
olaj a sütéshez
A sertéscombot apró kockára vágjuk, majd ugyanúgy a krumplit is. Egy serpenyőben kicsi olajon megpirítjuk a sertéshúst, amit előzőleg besóztunk, majd vizet öntünk alá, s fedő alatt addig pároljuk, amíg megpuhul. Ezután levesszük róla a fedőt, s addig sütjük, míg elpárolog alóla a víz. Közben forró olajban megsütjük a krumplit, majd megsózzuk. Ha megsült a hús és a krumpli, akkor jénaiba beleszórjuk, 1 gerezd fokhagymát fokhagymanyomón összetörünk, s rászórjuk a húsra, majd jól összekeverjük a krumplival, s egy késhegynyi pirospaprikát és fehérborst is hozzákeverünk.
Még forrón tálaljuk…
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.