Nagy türelmet, és gyakorlatot igényel, de egyszerűbben is elkészíthető, ha csak egy réteget csinálunk.
Az első réteg esetében a bort a forralt bor fűszerekkel, a cukorpótlóval együtt felforraltam, majd leszűrtem. A zselatin lapokat hideg vízben 5 percre beáztattam, majd kinyomkodtam, és hozzáadtam a meleg borhoz. Feloldódás után poharakba adagoltam, majd több óráig hűtöttem. A második rétegnél, a tejszínhabot, mielőtt kitöltöttem volna a dobozából, jól felráztam, és összekevertem a vaníliás cukorral, egy csipet sóval, (a csipet só, még jobban kiemeli az édes, és a vaníliás ízeket) és a cukorpótlóval. A zselatint hideg vízbe beáztattam, majd 5 perc után kinyomkodtam, és 1 dl. meleg tejjel elkevertem. Mikor feloldódott, mindet csomómentesre kevertem, és újabb réteget tettem belőle a poharakba.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.