25 dkg bulgur
10 dkg füstölt szalonna apró kockákra vágva
10 dkg füstölt sonka apróra vágva
1 fej hagyma apróra vágva
2 db sárgarépa lereszelve
30 dkg darált pulykahús
1 db kisebb zeller reszelve
3 db paradicsom apróra vágva
1 doboz konzerv hántolt paradicsom villával kissé pürésítve
csipetnyi kakukkfű
25 dkg reszelt sajt
: a bulgurt kétszeres mennyiségű sós vízben puhára főzzük. A szalonnát zsírjára sütjük, majd a hagymát megdinszteljük rajta. Hozzátesszük a felaprított bacont, sonkát, és a sárgarépát és darált húst is. Hozzáadjuk a paradicsomokat és reszelt zellert, és kb. 20 percig együtt főzzük, a végén fűszerezzük a kakukkfűvel. Egy tepsibe beletesszük a bulgur felét, ráöntjük a ragut, befedjük a bulgur másik felével. Bőven megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben jól átforrósítjuk.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.