A bevonathoz:
20 dkg GM étcsoki
1 ek étolaj
Töltelék:
15 dkg GM fehér csoki
15 g tejszín
1 tk instant kávé vagy Cappuccino por
6 ek Baileys
1 tk méz
1 tk vanília kivonat
1 tk vaj
15 dkg étcsokit vízgőz fölött 1 ek étolaj hozzáadása mellett megolvasztunk, majd beleolvasztjuk a maradék 5 dkg csokit ezáltal temperáljuk a csokit. Ezután egy ecset segítségével kikenjük a szilikon formákat, hűtőbe tesszük,
A töltelékhez a fehér csokit megolvasztjuk vízgőz felett, majd hozzákeverjük a vajat. Egy bögrében a tejszínt összemelegítjük az instant kávéval, amit ráöntünk a vajas olvadt fehér csokira és alaposan elkeverünk. Hozzáöntjük a Baileys-t, a vanília kivonatot is, egy kevés mézet keverhetünk a krémbe. A kész tölteléket tegyük hűtőbe egy órára felhasználás előtt, itt közepesen fog besűrűsödni, de ennek ilyennek kell lennie!
A forma előkészítése és a bonbonhüvely elkészítése után betöltöttem a tölteléket, majd az újratemperált csokival lezártam a bonbonokat.
Alaposan lehűtjük, majd a formából kinyomkodjuk az elkészült bonbonokat
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.