Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 1 kedd Hugó névnapja

Főoldal » Diétás ételek / Gluténmentes » Bagett, dupla hagymás (gluténmentes)

felvitel dátuma: 2024-08-17 11:39:38       mai nézettség: 1       nézettség: 137
részletes recept
Bagett, dupla hagymás (gluténmentes)
Hozzávalók 4 személyre:

4 dkg zabpehelyliszt (jelölten gluténmentes vagy jelölten gluténmentes zabpehely darálva)

2 dkg napraforgómagliszt

2 dkg lenmagliszt

2 dkg darált dió

6 g sütőpor

1 tk szárított élesztő

2 db tojás

25 dkg túró

1 tk só

½ tk fokhagymapor

1 db nagy fej, kevés olajon megpirított vöröshagyma

1-1 tk lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgó

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Csökkentett szénhidrát-tartalmú, tehát nem csak gluténérzékenyeknek, hanem fogyókúrázóknak is jó!

Összegyúrjuk a hozzávalókat, majd vizes vagy olajos kézzel kisebb bagetteket formálunk. A tetejüket ferdén bevágjuk, megszórjuk magokkal, kicsit rányomkodjuk, hogy ne potyogjanak le, és vagy bagettsütőre, vagy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket. Amíg a sütő bemelegszik 200 fokra, a bagettek pihennek, majd 30-35 perc alatt megsütjük őket. (9 db, 60 perc).  

Szakács: Kata Boszi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*