1 bögre teljes kiőrlésű zabpehelyliszt
1 bögre Rétesliszt
1 bögre darált dió
3 evőkanál darált kávé por
1 cs sütőpor
2 cs vaníliás cukor
10 dkg cukor vagy eritrit
csipet só
1 jó maroknyi mazsola
10 dkg olvasztott Ráma
1 nagy citrom héja reszelve
6 db közepes alma
4 db tojássárgája
4 db tojásfehérje
2 bögre tej
ízlés szerint őrölt fahéj
3 dl bögre
37 *40 tepsi
csoki mázhoz
10 dkg Ráma
3 evőkanál forró víz
3 evőkanál holland kakaópor
kevés rum
Tálba össze keverjük a száraz hozzávalókat. Majd olvasztva tegyük bele a vajat,sárgáját, válasszuk szét a fehérjétől, és csipet sóval verjük kemény habbá .Lágyabb lesz a tésztája finomabb.Almát reszeljük le, és kevés fahéjjal forgassuk össze. Mindent tegyünk bele, keverjük össze jól ,végül a fehérjét is keverjük bele.
170- 180 c előmelegített sütőbe süssük meg kb 20 25 percig tűpróbáig. Csokimáznak olvasszuk össze a leírtakat ,langyosra melegítjük majd leöntjük a mázzal a süteményt és hagyjuk kihűlni.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.