100 g puffasztott amarántmag
3 ek méz
pár csepp citromlé
pici fahéj
10 szem datolya meleg vízben áztatva
maréknyi mazsola
maréknyi tökmag, mogyoró, dió, mandula, napraforgómag, szezámmag (magok pirítva)
Meglangyosítjuk a mézet, belecsepegtetjük a citromot, hozzákeverjük az amarántot, a mazsolát, a durvára tört magokat, és a botmixerrel, kevés vízzel krémessé aprított datolyát. Kis golyókká gyúrjuk, majd sütőpapíros tepsin kilapítjuk őket, és betesszük a sütőbe. 150 fokon inkább szárítjuk, mint sütjük őket.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.