8 db achocha(bolíviai uborka)
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olíva olaj
só, bors, csapott mokkás kanálnyi piros paprika
Nálunk szokatlan ez a zöldség féle, de lehet már többen termesztjük. Nagyon egyszerű a termesztése.
Az achocha, vagyis a bolíviai uborka íze olyan, mintha egyszerre ennék uborkát és paprikát.
Az achochákat hosszában kettévágom, a magházat kézzel eltávolítom. A fekete magvakat, amik már alakalmasak egy jövőévi termesztés elkezdéséhez, megszárítom, elteszem.
Darabokra vágott fokhagymát a felforrósított olajon 1 percig közepes lángon megfuttatom, majd ráteszem az achochát, sózom, borsozom, megszórom pirospaprikával, 5 percig sütögetem. Gyorsan elkészül.
Friss kenyérrel nagyon finom, de lehet egy köret is rizzsel, vagy burgonyával társítva egy jó sült mellé.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.