ABÁLT SZALONNA.2 kg tokaszalonna,1 nagy fej fokhagyma,só,bors,pirospaprika.TEPERTŐ:4-5 kg vastag szalonna.
a nyers tokaszalonnát bő vizben fel teszem főnni.sót borsot,babérlevelet teszek bele,nagyon lassan gyöngyözve főzöm,vaj puhára abálom meg.ki veszem a vizből,még főtt a fokhagymát pépesre zuztam,össze kevertem sóval,és pirospaprikával,ezt a még meleg szalonnára kentem és dörzsöltem.pár óráig hűtőben érleltem.....Tepertő.a szalonnát fel daraboltam,a bört le fuztam róla,nagy lábosba tettem 2,5-3 dl vízet adtam hozzá.és kicsi lángon sütöttem ki.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.