1 db 1,5-2kg-os pecsenyekacsa
1 db alma
só
majoranna
2 ek kacsazsír
A kacsát megmossuk, megtisztítjuk az esetleges tokoktól, szárazra töröljük és sózzuk. A hasüregét megszórjuk majorannával és egy almát teszünk bele.Elhelyezzük a kacsa sütőbe, majd a füstölésig melegített kacsa zsírral megöntözzük,rátesszük a tetejét és előmelegítet sütőben közepes hőnél megsütjük. Időnként meglocsoljuk a levével. A végén levesszük a tetejét és ropogósra sütjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.