Ha a hagymát egyenként fóliába csavarjuk, nem hajtanak ki, nem puhulnak meg és tovább maradnak frissen.
Ha egy felvágott hagymát nem használunk fel teljesen, akkor a vágott felületet kenjük meg vajjal. Alufóliába csomagolva, hűtőszekrényben friss marad.
Ha a már felvágott hagymát megsózzuk, friss marad.
A zsenge tavaszi zöldhagymának ne vágjuk el a szárát, apróra vágva körözöttbe, burgonyalevesbe, töltelékfélékbe nagyon jó ízesítő.
Cserepes snidlinget - metélőhagymát - szárának levágása után többször is ki lehet hajtatni, tövét ültessük friss földbe, napos ablakban, kétnaponként öntözve, két hét múlva ismét vágni lehet belőle.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.