Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 12 hétfő Pongrác névnapja

Főoldal » Praktikák » Elrontott étel helyrehozása tanácsok » Túl híg a mártás

Túl híg a mártás
Túl híg a mártás

Egy kávéskanál lisztet (lehet burgonya vagy rizsliszt) egy csésze hideg vízben simára keverünk, majd állandó keverés közben belecsurgatjuk a mártásba. Felfőzzük, így kapjuk meg a kívánt sűrűséget.
Habverővel kevés burgonyaport keverünk a híg mártásba, így sűrűbb lesz.
Továbbforralással is sűríthetünk, de csak azoknál a mártásoknál, amelyekhez tojássárgáját nem adtunk, mert ez összefut a forralásnál.

Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*