Egy kávéskanál lisztet (lehet burgonya vagy rizsliszt) egy csésze hideg vízben simára keverünk, majd állandó keverés közben belecsurgatjuk a mártásba. Felfőzzük, így kapjuk meg a kívánt sűrűséget.
Habverővel kevés burgonyaport keverünk a híg mártásba, így sűrűbb lesz.
Továbbforralással is sűríthetünk, de csak azoknál a mártásoknál, amelyekhez tojássárgáját nem adtunk, mert ez összefut a forralásnál.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.