Leves a turmixból! :-)
Igen, a turmixban is készíthetsz levest.
Először is arra ügyelj, hogy műanyag kancsóval rendelkező turmixokba 60 Celsius foknál sokkal melegebb terméket ne helyezz bele, mert roncsolhatja, öregítheti a műanyagot. Ez nem csak azért probléma mert hamarabb tönkre megy, HANEM azért is mert a műanyagokból kioldódhatnak olyan dolgok amit nem étkezésre szánt az anyatermészet.
Lényegében egy kisebb kreativitás meg fogja reformálni idővel a főzési praktikáidat, és ez igaz lesz a turmixgép használati szokásaidra is!
Egy krémleves elkészítése igen egyszerű lesz. csak forralj vizet. Várd meg amíg visszahűl a kívánt hőmérsékletre (üveg kancsós turmixoknál lehetsz bátor a hőfokokkal, nem probléma). Majd mehet a víz, utána pedig a hozzávalók a kancsóba!
pl: 2 gerezd fokhagyma, 3-4 főtt krumpli, fél-negyed kiló brokkoli, csipet só+cukor (egymást egyensúlyozzák az íz harmóniában, pici őrölt bors àTURMIX INDUL!
Tálaljuk egyenesen mindenki tányérjába.
Van egy videónkis ötletadóként itt:
https://www.youtube.com/watch?v=ltJOOnefiV8
illetve egy facebook bejegyzés is található róla itt!
A víz mennyiségét ízléstől függően szabályozhatod ha először kevesebbel kezdesz – utánönteni mindig tudsz;-).
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.