GLUTÉNMENTES SÜTŐTÖKÖS-CSOKIS TEASÜTEMÉNY
Hozzávalók kb. 25 db-hoz:
Elkészítés:
A jól átsült sütőtököt krémesre pürésítjük, a kókuszolajat kikeverjük az eritritollal, majd a tojást is hozzáadjuk és elkeverjük. Hozzáadjuk a sütőtökpürét, a sütőporral elkevert liszteket és az őrölt fahéjat. alaposan összekeverjük, majd a végén hozzáadjuk a csokoládét is, és kézzel összegyúrjuk. Sütőpapírral bélelünk ki két tepsit, és előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra. A masszából diónyi gombócokat formázunk, a tepsire helyezzük őket, és tenyérrel enyhén kilapítgatjuk a gombócokat. 10-12 percig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Egymásra halmozva tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.