GLUTÉNMENTES ROZMARINGOS SAJTOSTALLÉR
Hozzávalók kb. 12-14 db-hoz:
Elkészítés:
A kókuszolajhoz hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd a kétféle liszttel elkevert szódabikarbónát és a felaprított rozmaringleveleket és összegyúrjuk. Hűtőbe tesszük fél órára. Előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra és sütőpapírt terítünk egy tepsire. A tésztából kisebb darabokat tépünk, gombóccá formázzuk, majd tenyérrel jól ellapítjuk. Sütőbe toljuk és 12-15 perc alatt enyhén pirosasra sütjük.
Elkészítési idő: 60 perc (pihentetéssel együtt).
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.