A fejessaláta és egyéb leveles saláták tovább maradnak frissen, ha műanyagzacskó helyett újságpapírba csomagolva tesszük a hűtőbe.
Ha a fejessaláta nedves és nem használjuk fel azonnal, tegyük egy kispárnahuzatba és a centrifugában szárítsuk meg. Ez különösen vendéglátás előtt ajánlható, ha egyszerre nagymennyiségű salátát akarunk tálalni.
A hűtőszekrény zöldségpolcát béleljük ki konyhai papírtörlővel. Ez felszívja a nedvességet, és a saláták, a főzelékfélék tovább maradnak frissek.
Salátát napokig frissen tarthatunk, ha cserépfazékban a kamrába tesszük és erősen lefedjük.
Vásáoljon most infrapanelt!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!
---
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.