Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Alapanyag » Szőlőmagliszt

Szőlőmagliszt
Szőlőmagliszt A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és megújító hatása révén, melyet gazdag bioaktív és bioflavin tartalmának köszönhet. Stressz vagy betegség esetén a szabadgyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsoknak nemcsak a mennyisége, de a hatóereje is csökken. A szőlőmagliszt könnyen emészthető és koleszterinmentes. Olajtartalmának köszönhetően megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Kiváló E-vitamin és telítetlen zsírsav forrás. A szőlőmaglisztet sütőipari adalékanyagként elsősorban pozitív élettani hatásai miatt érdemes használni. Mivel az élesztő munkáját segíti, ráadásul kiváló színezőanyag, kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is bátran adható.
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*