Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 25 péntek Márk, Ányos névnapja

Főoldal » Alapanyag » Laci bácsi bográcsos ételek - gulyásleves alap 50

Laci bácsi bográcsos ételek - gulyásleves alap 50
Laci bácsi bográcsos ételek - gulyásleves alap 50 Felhasználási javaslat: 2-4 evőkanál forró zsíron vagy olajon megpirítunk kb. 0,5 kg kockára aprított húst (sertés vagy marha), majd saját levében pároljuk. Ha a levét elfőtte, a gulyás alap porkeveréket 1l vízzel csomómentesen összekeverjük és ráöntjük a húsra, madj közepes lángon, időnként megkeverve a hús puhulásáig főzzük. A végén főzzünk bele 0,5 kg kockára aprított burgonyát. A keverék alkalmas különféle vagdaltak, töltelékek, húsgombóc elkészítésére is.
Összetevők: zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, zellergumó), fűszerpaprika, étkezési só, fűszerkömény, vöröshagyma granulátum, keményítő, fokhagyma granulátum, élesztőkivonat, feketebors, aroma, csomósodásgátló (E551)
Hirdetések




 

Vásáoljon most infrapanelt!



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

---

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*